Programozó Szakkör / Programozó Tábor

regisztráció1A mai gyerekek rajonganak a különféle kütyükért, imádnak -ahogy mondani szokták- gépezni. De, nagyon nem mindegy, hogy ez mit takar. Csak egyszerű játékot, chatelést, vagy készségfejlesztő alkalmazások használatát. A programozó szakkör foglalkozásain elsősorban a ma az egész világon legnépszerűbb Scratch nyelven tanulnak játékprogramokat írni a gyerekek.  Ezen kívül a videóvágás, a képszerkesztés és a felhő alapú dokumentumkezelés a tananyag. Csupa olyan dolog, amire egész életében nagy szüksége lesz. Mind a szakköri foglalkozásokra, mind a táborba elsősorban 5-8. osztályos gyerekeket várunk.

Szakkör

A foglalkozások egész évben csütörtökönként lesznek, alkalmanként 15:30-17:00 között. A 9.900 Ft/hónapos részvételi díjat mindig 4-4 foglalkozásonként előre kérjük befizetni. Jelentkezni a jobb felső sarokban lévő “Regisztráció” képre kattintva megjelenő űrlapon lehet. Ezt követően felvesszük a szülővel a kapcsolatot.

Tábor

Az egyhetes táborban délelőttönként programozunk, délutánonként pedig különféle szabadidős prograokon vesznek rész a gyerekek. A 2018 augusztusi tábor blogja itt érhető el. A jövő évben több csoportot is fogunk indítani. Jelentkezni majd februártól lehet.

Megosztás:
Szeretne a cégének egy hasonló webhelyet?
Mi segítünk ebben! Az első 5 jelentkezőnek 25.000 Ft-ért elkészítjük webhelyét. Keressen minket!