Programozó Tábor / Programozó Szakkör

regisztráció1A mai gyerekek rajonganak a különféle kütyükért, imádnak -ahogy mondani szokták- gépezni. De, nagyon nem mindegy, hogy ez mit takar. Csak egyszerű játékot, chatelést, vagy készségfejlesztő alkalmazások használatát. A programozó szakkör illetve tábor foglalkozásain a ma az egész világon legnépszerűbb Scratch nyelven tanulnak játékprogramokat írni a gyerekek.  Ezen kívül a videóvágás, a képszerkesztés és a felhő alapú dokumentumkezelés a tananyag, valamint robotokat is megtanulnak programozni. Csupa olyan dolog, amire egész életében nagy szüksége lesz. Mind a táborba, mind a szakköri foglalkozásokra  elsősorban 5-8. osztályos gyerekeket várunk (de ügyes 4. osztályosok is jöhetnek).

Tábor

Az egyhetes táborban délelőttönként programozunk, délutánonként pedig különféle szabadidős programokon vesznek rész a gyerekek. A múlt évi, 2018 augusztusi tábor blogja itt érhető el. Idén több csoportot is indítunk. A részletek itt olvashatók el, ahol online jelentkezni is lehet (de a jobb felső, „Regisztráció” feliratú képre kattintva is lehetséges a táborba jelentkezni).

Szakkör

A foglalkozások egész évben csütörtökönként lesznek, alkalmanként 15:30-17:00 között. A 9.900 Ft/hónapos részvételi díjat mindig 4-4 foglalkozásonként előre kérjük befizetni. A részletek itt olvashatók el.

 

Megosztás:
Szeretne a cégének egy hasonló webhelyet?
Mi segítünk ebben! Az első 5 jelentkezőnek 25.000 Ft-ért elkészítjük webhelyét. Keressen minket!