Kurzusainkra beiratkozó hallgatóinkat előzetes tudásszintjüknek és életkoruknak megfelelő csoportokba igyekszünk beosztani. Véleményünk szerint ugyanis csak így biztosítható az, hogy minden hallgatónk elégedett legyen a tanfolyamaink végén, és úgy érezze, hogy nagyon hasznosan fektette be idejét, energiáját és nem mellesleg pénzét is (bár kurzusaink árfekvése kifejezetten kedvező, tanóránként csak nagyjából 600-1.000 Ft).

A dolgozóknak szánt tanfolyamainkról bizonyítványt állítunk ki mindazoknak, akik sikeresen levizsgáznak. Ezzel a témával kapcsolatosan a „Bizonyítványunk” menüpontban lehet részletesen olvasni.

jamie oliver and gordon ramseyBiztosak vagyunk abban, hogy a mi tanfolyamainkon mindenki tanulhat olyan módszereket, amelyekkel feladatát sokkal gyorsabban, kevesebb munkával tudja elvégezni. A legtöbben ugyanis csak egymástól elesett módszerekkel oldják meg informatikai feladataikat. Pedig lehet mindent jobban is. Sokan tudnak főzni, de csak kevesen úgy, mint Gordon Remsay, vagy Jamie Oliver. Nem túl szerény ugyan a hasonlat, de én is írtam pár sikeres szakácskönyvet, akarom mondani informatikai tankönyvet!
Akinek van gyermeke, az tudja, hogy minden a tanáron múlik! Egy rossz tanár megutáltathatja bárkivel a kedvenc tantárgyát, de egy jó tanár esetében akár az addig nem túl szeretett órákra is szívesen járnak a tanulók. A mi iskolánk 25 éve létezik, több ezer tanuló végzett már kurzusainkon. Ez talán jelent valamit!

Befejezésként pár jó tanács:

  • Az Önnek legjobban megfelelő képzés kiválasztásához olvassa el csoport kialakítási szempontjainkat, valamint képzéseink ismertetőit.
  • Kérjük, vegyék azonban figyelembe azt is, hogy bár tanfolyamaink moduláris félépítésűek, de nem javasolt csak a minket aktuálisan érdeklő modulokat kimazsolázni, mert az egyes modulok jelentős mértékben egymásra épülnek. Tapasztalatunk szerint ráadásul azok is sokat tanulnak például egy szövegszerkesztésről szóló modul során, akik akár 10-15 éve nap mint nap leveleket írtak.

Megosztás:
Szeretne a cégének egy hasonló webhelyet?
Mi segítünk ebben! Az első 5 jelentkezőnek 25.000 Ft-ért elkészítjük webhelyét. Keressen minket!