PIK Senior Professional
Practical Informatic Knowledge Professional for Senior - Haladó Praktikus Informatikai Ismeretek Idősebbeknek

Ez a képzés nem indul 2018 őszén, javasoljuk helyette a Senior Klub foglalkozásait!

Ezt a képzésünket az alaposabb szintű tudást igénylő idősebbeknek ajánljuk, illetve azoknak, akiknek csak hobbi szintű, de biztos számítástechnikai tudásra van szükségük. A tanfolyam tempója is alkalmazkodik a célközönség életkori sajátosságaihoz, ezért aki csak a megcélzott ismeretanyag miatt választja ezt a kurzust (de még a nem nyugdíjas), annak ezt a lassúbb tempót is el kell fogadnia.
A jobboldali, “Regisztráció” feliratú képre kattintva, majd egy űrlapot kitöltve lehet a tanfolyamra jelentkezni. A sikeres jelentkezésről képernyőüzenetet és egy elektronikus levelet is küldünk az űrlapon megadott címre.
A tanfolyam moduljainak a részletesebb tartalma a modul nevére kattintva érhető el:

  1. Internet,
  2. Skype és Facebook,
  3. Digitális képek.
  • A modul 10 tanóra (4 hét), díja 5.900 Ft.
  • A modul 10 tanóra (4 hét), díja 5.900 Ft.
  • A modul 10 tanóra (4 hét), díja 5.900 Ft.

legjobb_ar_garancia_tavmeroshopA teljes képzés időtartama nagyjából három hónap. Csoportjainkat az iskolákban megszokott módon, iskolai félévek kezdésekor indítjuk, azaz szeptemberben és február környékén. A következő tanfolyamunk konkrét indulási dátumát és időbeosztását a jobb oldali oldalsávban lehet megtekinteni, de mindig heti egy délutáni elfoglaltságot jelent, általában 15-17 óra között (ez 2,5 tanóra).
A tanfolyam nagyjából ingyenes, ugyanis csak az egyes modulok vizsgadíjait kell a hallgatóknak az adott modul első foglalkozásakor fizetniük. A tanulóink jelentkezéskor általában tiltakozni szoktak a vizsga ellen: „nekem nem szükséges a vizsga, mert csak a saját kedvemért járok tanfolyamra” „nem szeretnék vizsgázni, hiszen a tanfolyam elvégzéséről nem is szükséges semmilyen igazolás, mert csak otthon fogom a gépet használni”. Sajnos, a vizsgára szükség van, két okból is:

  • a hallgató legyen tisztában a hiányosságaival, mert amikor közösen dolgozunk, akkor minden egyszerűnek tűnik,
  • de ennél is fontosabb, hogy a tanár is tudja meg, hogy a leadott tananyagot milyen szinten tanulták meg, mivel van többeknek is problémája, mert arra még vissza kell térni.

A vizsgát a Senioroknál persze nem egy „igazi izgulós” vizsgaként kell elképzelni, hanem egy olyan (nagyjából) önálló feladatmegoldásként, ahol mindent lehet használni, mindent és mindenkit lehet kérdezni. A lényeg, hogy az imént ismertetett célját teljesítse a megméretés! Megbukni persze nem is lehet, osztályzatot sem kap senki.

Megosztás:
Az internet modul tematikája

A modul időtartama 10 tanóra (4 hét), díja 5.900 Ft.

A Facebook & Skype modul tematikája

A modul időtartama 10 tanóra (4 hét), díja 5.900 Ft.

A digitális képek modul tematikája

A modul időtartama 10 tanóra (4 hét), díja 5.900 Ft.

Szeretne a cégének egy hasonló webhelyet?
Mi segítünk ebben! Az első 5 jelentkezőnek 25.000 Ft-ért elkészítjük webhelyét. Keressen minket!