Kérjük, olvassa figyelmesen el a “Felhasználói szerződést”!

Megosztás:

Felhasználói szerződés

A felhasználói szerződés a "Nógrádi PC Suli Kft." (telephelye: 9021 Győr, Munkácsy Mihály u. 1-5, adószáma: 13178606-1-08), továbbiakban mint szolgáltató, valamint a felhasználó között jön létre, a regisztráció napján az alábbi feltételekkel:

  1. A felhasználó a tagsági regisztrációval elfogadja, hogy szolgáltató a felhasználó által megadott adatait (felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, elektronikus levél cím, telefonszám, továbbá cím adatai, ha azokat is megadja) a törvényi előírásoknak megfelelően tárolja.
  2. Szolgáltató az általa a felhasználóról nyilvántartott adatokat harmadik félnek nem adja ki.
  3. Felhasználó a regisztrációját a szolgáltató online felületén bármikor megszüntetheti.
  4. Regisztrációját követően a felhasználó a szolgáltató által ingyenesen biztosított elektronikus tananyagokhoz hozzá fog férni.
  5. Felhasználó elfogadja, hogy az így számára hozzáférhetővé vált elektronikus tananyagok szolgáltató tulajdonát képezik, azokat harmadik félnek nem adja ki, csak tanulási célra használhatja fel.
  6. Felhasználó elfogadja, hogy szolgáltató a felhasználó által megadott elektronikus levél címére az induló tanfolyamairól, új kiadványairól és új tanfolyamairól hírlevelet küldhet.

Felhasználó kijelenti, hogy a "Felhasználói feltételeket" elolvasta, és azokat elfogadja.

Szeretne a cégének egy hasonló webhelyet?
Mi segítünk ebben! Az első 5 jelentkezőnek 25.000 Ft-ért elkészítjük webhelyét. Keressen minket!